ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για το αήττητο

Τρεις μέρες μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Eurocup και το θετικό αποτέλεσμα επί της Namur, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (19/10) για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Βοηθητική Αίθουσα 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ώρα έναρξης 13:00.

Ο Θρύλος αναμένεται να έχει τις ίδιες απουσίες με το ματς με την Namur, καθώς οι Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα παραμένουν τραυματίες.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τo παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να αφήσουμε πίσω τη νίκη επί της Namur. Διαγράφουμε από το μυαλό μας αυτό το αποτέλεσμα και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σκοπός μας είναι, όπως έχω ξαναπεί, να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας και να κατακτήσουμε και αυτήν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, θέλω να έχουμε την ίδια καλή απόδοση και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Valencia για την 2η αγωνιστική του Eurocup».