ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον κόσμο του μπορεί!

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην μακρινή Ρωσία και την ήττα στις λεπτομέρειες στο τάι μπρεικ από την Σουργκούτ την προηγούμενη εβδομάδα, ο Θρύλος είναι έτοιμος να παλέψει για την ανατροπή στον σπουδαίο επαναληπτικό της φάσης των «8» του Cev Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη στις 17:00 (ΟTE Sport 6) στο Ρέντη την ισχυρή ρώσικη ομάδα με στόχο να ανατρέψουν την κατάσταση, γεγονός που μπορούν να καταφέρουν αν επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου αγώνα. Οι Πειραιώτες ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς και περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους η παρουσία του οποίου αναμένεται να τους δώσει σημαντική ώθηση για μια σπουδαία πρόκριση στoυς «4» της διοργάνωσης. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Φιλίποφ: «Να γεμίσουμε το Ρέντη»

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Ντίμα Φιλίποφ μέσω του osfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Θρύλου για να δώσουν δυναμικό παρών στο Ρέντη τονίζοντας τα εξής:« Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Να είστε σίγουροι ότι σαν Ολυμπιακός θα δώσουμε ο καθένας από εμάς το 101% για να περάσουμε και περιμένουμε από εσάς να δώσετε το ίδιο! Θέλουμε την στήριξη σας και να γεμίσουμε το Ρέντη! Να πάρουμε μαζί αυτή την πρόκριση γιατί το αξίζουμε! Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι και εμείς και ο αντίπαλός μου ξέρουμε τα δυνατά σημεία αλλά και τα αδύναμα και εκεί θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

Γκούζντα: «Περιμένουμε τον κόσμο μας!»

Ο εκ των λίμπερο του Ολυμπιακού, Κόνραντ Γκούζντα δήλωσε στο osfp.gr : «Είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Η εμφάνισή που πραγματοποιήσαμε στη Ρωσία μας επιτρέπει να έχουμε προσδοκίες για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών γιατί η παρουσία του στο Ρέντη μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα».