ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Έτοιμος για τη «μάχη» με την Γιαντράν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/01, 20:00, ΕΡΤ2) στο Παπαστράτειο, είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης με τη δύναμη της έδρας, όπου διατηρούν το απόλυτο, θέλουν να πανηγυρίσουν την 3η νίκη τους και να προσθέσουν τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό τους. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο, δεν υπάρχουν αφού όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είναι διαθέσιμοι. Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη, ενώ ακολουθούν οι διπλές αναμετρήσεις με τη Γιουγκ πρώτα στην Κροατία (23/01) και στη συνέχεια στον Πειραιά (06/02), που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη διεκδίκηση της 1ης θέσης του ομίλου.

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Βλάχος: «Ανταγωνιστικός ο αντίπαλος, θέλει προσοχή το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιαντράν δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγιση του παιχνιδιού από την πλευρά μας. Πάντα το πρώτο παιχνίδι του χρόνου, μετά τις γιορτές κρύβει δυσκολίες και παγίδες. Να δείξουμε χαρακτήρα και την ποιότητά μας».

Ομπράντοβιτς: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γιαντράν στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να δείξουμε τη δυναμική μας για μια ακόμα φορά. Έχουμε ακόμα δρόμο στη διοργάνωση αλλά για κάθε παιχνίδι στον Πειραιά, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς».

*Στην αναμέτρηση με τη Γιαντράν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.