ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον κόσμο του για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/12) στις 18:00 (EΡΤ 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι Πειραιώτες που θα αγωνιστούν με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό που θα διεκδικήσουν τον 6ο τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Τρίτης και περιλάμβανε βίντεο και προπόνηση στο Ρέντη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Περιμένουμε εδώ και εβδομάδες αυτό τον αγώνα. Είναι ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ, είναι σημαντικός αγώνας, παίζουμε στη έδρα μας και θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στον πρώτο τελικό της σεζόν. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσει το Ρέντη και να είναι η δύναμη μας. Θα είναι σίγουρα ένας δυνατός αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας».

*Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.