ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον κόσμο του για την νίκη ο Θρύλος!

Με μοναδικό στόχο την 6η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, το Σάββατο (21:00, Novasports 3) για την 7η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δυο διαδοχικά διπλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, κόντρα σε Παμβοχαϊκό και Κραϊόβα και θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη μπροστά στον κόσμο τους.  Από την προηγούμενη αγωνιστική ο Θρύλος απολαμβάνει την...μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των βολεϊμπολιστών, αφού και ο Ντίμα Φιλίποφ έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή.

 

Πιάτσα: «Μεγαλύτερη δυναμική από το πάθος του κόσμου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη νίκη, αλλά αυτό ίσως είναι καλό γιατί ξεκινήσαμε να προετοιμάζουμε το μυαλό μας για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το ματς πρέπει να αγωνιστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε γιατί με το πάθος τους αποκτάμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο παιχνίδι μας. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Από τώρα μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να βρισκόμαστε εκεί σίγουρα όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Για μένα θα είναι πρώτη φορά που θα παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και η πρώτη φορά που θα δω την ομάδα μου να παίζει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα».

  

Φιλίποφ: «Τεράστια η δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού»

Ο αρχηγός του Θρύλου, Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια (έκλεισε τα 25 χρόνια) αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του κόσμου, ο οποίος αποτελεί την τεράστια δύναμη του συλλόγου. Αναλυτικά ο «κάπτεν» του Ολυμπιακού τόνισε στο osfp.gr:

«Ξέρουμε πόσο ιδιαίτερα είναι τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει...νόημα να λέμε για τον στόχο ο οποίος είναι ξεκάθαρος. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Γνωρίζουμε ότι αγωνίζονται και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου αυτό το Σάββατο, αλλά η δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού είναι τεράστια. Είμαστε πολλοί και πρέπει να γεμίσει το Ρέντη, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!Σας χρειαζόμαστε!»