ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Orman Genclik, ο Ολυμπιακός επιστρέφει και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου και μετράει 128 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Ο Θρύλος φιλοξενείται το Σάββατο (25/01, 18:00) από τον Κρόνο στο Νέο Κλειστό του Αγίου Δημητρίου για της 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και θέλει να παραμείνει αήττητος και πρώτος στην βαθμολογία. Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η 111η νίκη στο πρωτάθλημα και η ισοφάριση του ρεκόρ της γυναικείας ομάδας του Κονέκτικατ, τις Χάσκις, οι οποίες και σταμάτησαν στις 111 νίκες στο NCAA.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

O Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Εντάξει είναι μόλις μερικές ώρες από το ματς με την Orman Genclik και τη νίκη στο ΣΕΦ. Σκοπός μας εννοείται πως είναι το αήττητο μας σε όλες τις εγχώριες αλλά να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στις αθλήτριες που δεν είχαν χρόνο την Πέμπτη στο Eurocup. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, έτσι και αυτό με τον Κρόνο. Είναι δεδομένη η κόπωση γιατί προερχόμαστε από μια εβδομάδα χωρίς ρεπό και ευρωπαϊκό ματς. Θέλω να δω συγκέντρωση και σοβαρότητα στο ματς και να πάρουμε μια ακόμα νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά θα ασχοληθούμε με το δεύτερο ματς με την Orman Genclik».