ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον Εθνικό για να «σφραγίσει» το πρωτάθλημα!

Ένα βαθμό, μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 34ου , απέχει ο Ολυμπιακός που θέλει να το… «σφραγίσει» στην αναμέτρηση της Τετάρτης (1/7) με αντίπαλο τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, που θα ξεκινήσει στις 19:30. Στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής, (με τυπικά γηπεδούχο τον Εθνικό), δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο Θρύλος που προέρχεται από την άνετη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη, θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ.  Η προετοιμασία της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Τρίτη (30/6).

Ο Μανώλης Μυλωνάκης τόνισε τα εξής: «Μαθηματικά αύριο κλειδώνουμε το πρωτάθλημα που ήταν και είναι πάντα ο βασικός στόχος της ομάδας μας και θα απομένουν δυο τυπικά ματς για να κλείσουμε ωραία τη σεζόν. Δυστυχώς για εμάς και όλο τον πλανήτη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊου, μας στερήθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό που αποτελεί και αυτό, στόχο για τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα στο προηγούμενο ματς με τη Βουλιαγμένη, δείξαμε ότι σοβαρή και συγκεντρωμένη εικόνα και το ίδιο πρόσωπο θέλουμε να παρουσιάσουμε στα παιχνίδια που απομένουν».

Ο Μανώλης Ζερδεβάς με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Εθνικό, στο οποίο θέλουμε να σφραγίσουμε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα, με δεδομένο το μεγάλο διάστημα της διακοπής, στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και κόντρα στον Εθνικό θα αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή την περίεργη σεζόν, πανηγυρίζοντας το νταμπλ και με καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια που απομένουν».