ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Με τον Αθηναϊκό για το απόλυτο

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μετά από τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό το Σάββατο (08/12, 14:00) στο κλειστό γυμναστήριο Εργάνης «Δημήτρης Καλτσάς» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Θρύλος βρίσκεται ήδη στο 90-0 στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλει να συνεχίσει το αήττητό του στον Βύρωνα. Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στην διάθεσή του και την Άννα Σπυριδοπούλου, για την οποία θα αποφασίσει τη συμμετοχή της στην διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας ως στόχο να είναι 100% έτοιμη στο παιχνίδι με την Carolo για την Ευρωλίγκα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε για την αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό πως: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς με τον Αθηναϊκό.

Μετά το παιχνίδι με τη TTT Riga, η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, να το ξεπεράσει και να δείξει για ποιο λόγο έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Από την μεριά μας οφείλουμε σαν Ολυμπιακός να κοιτάμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Πρέπει να δείχνουμε συνέχεια δείγματα βελτίωσης και είναι ευκαιρία απέναντι στον Αθηναϊκό να το κάνουμε αυτό. Να δουλέψουμε στο παιχνίδι και κάποια πράγματα για την επόμενη ευρωπαϊκή μας υποχρέωση απέναντι στην Carolo».