ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με την ΑΕΚ στο Ρέντη για το πρωτάθλημα

Μετά την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκ νέου την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην αναμέτρηση  που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/02) στις 17:15 (ΕΡΤ 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στη διοργάνωση, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.
 
Ζαραβίνας: «Πάθος και συγκέντρωση και στα εξήντα λεπτά»

Ο προπονητής του ΟλυμπιακούΓιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θεωρώ ότι και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους είναι πάρα πολύ σημαντικά. Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και τους εαυτούς μας πάνω από όλα για να έχουμε τον παραμικρό εφησυχασμό. Στο πρώτο ματς ξέρουμε τα λάθη που κάναμε και αυτά θα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη νοοτροπία που χτίζεται στην ομάδα και θα αποδειχτεί από το πάθος και τη συγκέντρωση και στα εξήντα λεπτά του αγώνα. Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι ώστε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα».

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.