ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Να διευρύνει την αήττητη πορεία της θέλει η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή», με το αγωνιστικό πρόγραμμα των νταμπλούχων Ελλάδας να περιλαμβάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Hanball Premier θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/2) στις 17:00 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά από τους διώκτες τους, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θα πρέπει να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι σε μια δυνατή έδρα. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η διάθεση, το θέλω και το πάθος των αθλητών».