ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με στόχο τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, μετά την άνετη επικράτηση (3-0) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», κόντρα στην Κράλοβο Μπρνο, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του CΕV Cup. Το Σάββατο (14/1) στις 19:30, τα κορίτσια του Θρύλου αγωνίζονται εκτός έδρας, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης «στροφής» της Volley League, με στόχο να συνεχίσουν την ανοδική και νικηφόρα τους πορεία.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Ξέρουμε, ότι βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο, δύσκολη περίοδο. Παίζουμε στο CEV Cup, έχουμε υποχρεώσεις και εκεί και μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς, αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Για αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να κάνουμε καλά και πράξη όσα δουλεύουμε στη διάρκεια των προπονήσεων. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, είναι εκτός έδρας, όμως πιστεύω ότι τα κορίτσια μου θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα είναι έτοιμες να παίξουν το βόλεϊ που ξέρουν, στο επίπεδο που έχουμε».

Τζούλια Καράρο: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας, παίζουμε στην έδρα του και σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Ωστόσο, νομίζω ότι προπονούμαστε και δουλεύουμε σωστά καθημερινά, για να παρουσιάσουμε ακριβώς αυτό που πρέπει αύριο στο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουμε».