ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην Πυλαία!

Έτοιμη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (5/12, 18:00 ΕΡΤ SPORTS HD) στην Πυλαία, είναι ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τους Θεσσαλονικείς, με στόχο την πρόκριση στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης, έχοντας το πλεονέκτημα από την επικράτηση με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Ρέντη. Ο Θρύλος στον οποίο αρκούν δυο σετ για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, θα διεκδικήσει την τρίτη φετινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ,  και δεύτερη μέσα στην Πυλαία μετά την επικράτηση με 3-0, στην πρεμιέρα της Volleyleague. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε: «Τρίτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, συγκριτικά με τα προηγούμενα. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κ είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε ένα αγώνα.  Πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έεμι Τερβαπόρτι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Στο μυαλό μας είναι αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι αυτά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα».