Με Ρέθυμνο στο Παπαστράτειο!

Το ΝΟ Ρεθύμνου υποδέχεται το Σάββατο (8/12) στις 16:00 στο Παπατράτειο, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται η Α' Φάση του 21ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Στόχος των πρωταθλητριών είναι η 5η νίκη στη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και το θετικό για τον τεχνικό Χάρη Παυλίδη είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων.  Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ρεθύμνου, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το Ν.Ο. Ρεθύμνου αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ η οποία ενσωματώθηκε τελευταία με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες που ήμαστε όλοι μαζί και κυρίως να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας».