ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Ν.Ο.Β. στο Παπαστράτειο, πριν το Σαμπαντέλ!

Το πρώτο από τα δυο ματς με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, σε διάστημα μιας εβδομάδας δίνει ο Ολυμπιακός το Σάββατο (13/4). Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν το Ν.Ο.Β. στις 18:00 στο Παπαστράτειο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.  Ενώ την επόμενη Παρασκευή (19/4) οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Η Χάνα Μπάγκλινγκ ανέφερε: «Περιμένουμε με ενθουσιασμό το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς ειδικά αφού θα παίξουμε μαζί τους και στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας την ερχόμενη εβδομάδα. Θα παίξουμε δυνατά και θα μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Η Βάσω Πλευρίτου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία του αγώνα με τη Βουλιαγμένη. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά γιατί το γεγονός αυτό θα μας δώσει ώθηση ενόψει του ευρωπαϊκού ημιτελικού που θα ακολουθήσει σε μια εβδομάδα. Έχουμε μια σημαντική απώλεια, αλλά μια εξίσου ικανή τερματοφύλακα, την Ιωάννα που θα καλύψει αυτό το κενό. Θα παίξουμε και για τη Χρυσή (σ. Διαμαντοπούλου)».