ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Μακεδόνες την Παρασκευή στο Ρέντη

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στην εκτός έδρας νίκη (3-0 σετ) κόντρα στην Ηλιούπολη, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται την Παρασκευή (22/2). Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στις 19:00 στο Ρέντη τους Μακεδόνες Αξιού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που τις έχει φέρει μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

*Από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη, θα διατίθενται την Παρασκευή (22/2) από τις 17:00, εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (26/2).

Ελίζαμπεθ Σκοτ: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο Κύπελλο και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό και θέλουμε να προσθέσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη στο ενεργητικό μας, την Παρασκευή κόντρα στους Μακεδόνες».