ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Εθνικό για το «7Χ7»

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Γλυφάδας, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται με την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου. Οι «ερυθρόλευκες» ως τυπικά γηπεδούχες θα υποδεχτούν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο το Σάββατο (16/11) στις 15:00 με στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς. Εκτός διάθεσης του Χάρη Παυλίδη τέθηκε η Ιωάννα Σταματοπούλου λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού και η απουσία της προστίθεται σε αυτή της Χρυσής Διαμαντοπούλου, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της επανόδου σε πλήρη αγωνιστική δράση.

*Στην αναμέτρηση με τον Εθνικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Η Σταυρούλα Δουρέκα ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κόντρα στον Εθνικό θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Βρισκόμαστε στο στάδιο προετοιμασίας, εν μέσω των αγώνων, ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο τέλος του μήνα και κόντρα στον Εθνικό θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση».