ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Απόλλωνα στην αυλαία του Β’ Γύρου!

Μετά τη νίκη επί της Γιαντράν στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Ανδρών περιλαμβάνει στροφή στο πρωτάθλημα. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 14:00 (ΕΡΤ) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή τον Απόλλωνα Σμύρνης στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την οποία ανοίγει η αυλαία του Β’ Γύρου.  Στόχος του Θρύλου είναι το «12Χ12»  και η διεύρυνση του ρεκόρ στο πρωτάθλημα που αριθμεί 149 σερί νίκες. Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση επικράτησης θα φτάσει στις 150 διαδοχικές νίκες και στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου, μέσω της συμμετοχής του στο Φάιναλ Φορ που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Καρπενήσι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος

Ο Κώστας Μουρίκης με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιαντράν και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Έχουμε μπει σε μια περίοδο με συνεχείς και κρίσιμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».