ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση τροφίμων!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  20-21 Απριλίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, στα πλαίσια της Φιλανθρωπικής δράσης του συλλόγου μας «Μη Σταματάς να βοηθάς». Ο  κόσμος του Πειραιά και όχι μόνο, ανταποκρίθηκε με θέρμη και «αγκάλιασε» την συγκεκριμένη δράση αφού βοήθησε στην μεγάλη προσπάθεια με στόχο την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.  Η αίθουσα της Ιστορικής Λέσχης και το Ρέντη γέμισαν με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή αφού τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν σε Ιδρύματα του Πειραιά και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί τους ιθύνοντες του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία και τη βοήθεια που προσέφεραν στη διαδικασία της συγκομιδής των τροφίμων, όπως επίσης την εταιρία 3 Άλφα που συμμετείχαν ενεργά στη συγκέντρωση των αγαθών.

Χριστίνα Τσιλίγκιρη (Γενική Γραμματέας Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την ανταπόκριση και τη συμπαράσταση που έδειξε ο κόσμος στη σημαντική πρωτοβουλία  μας στα πλαίσια της δράσης «Μη Σταματάς να βοηθάς». Το διήμερο που μας πέρασε καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλες ποσότητες αγαθών που θα καλύψουν τις ανάγκες ανθρώπων που τα χρειάζονται. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Καθώς επίσης την εταιρία 3 Άλφα, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Μαρίνα Ζέας».