ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Μήνας ευρωπαϊκών συναντήσεων!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μια σειρά συναντήσεων το Νοέμβριο. Ο κύκλος των επαφών με τους συμμετέχοντες συλλόγους άνοιξε τη Παρασκευή (12/11) στις Βρυξέλλες, θα συνεχιστεί στη Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα (15/11) και θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες στο τέλος του μήνα με ένα τετραήμερο επαφών.  Ο μήνας των ευρωπαϊκών συναντήσεων ξεκίνησε με τη συνάντηση της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, για το πρόγραμμα «APPLE» , στο οποίο συμμετέχουν εκτός του Ολυμπιακού, οι: Λάτσιο, Χασκ Μλαντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI.

Το έργο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Ήδη έχουν διεξαχθεί σεμινάρια για τους προπονητές της κάθε ομάδας και στο επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν μια σειρά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία σε συνεργασία με αθλητές, προπονητές και εκπαιδευτικούς. Οι δραστηριότητες αυτές εστιάζουν όχι μόνο στην προώθηση του αθλητισμού αλλά στην υγεία σε ευρύτερη προοπτική.

Η συνάντηση της Παρασκευής, αφορά στην εξέλιξη του προγράμματος και τα επόμενα βήματα υπό τον συντονισμό της βασικής συντονίστριας Λάτσιο. Κάθε συμμετέχων θα παρουσιάσει τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε τοπικό επίπεδο αναφορικά με το πρόγραμμα καθώς και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την υλοποίησή του εν μέσω πανδημίας.