ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (OSFP TV)

Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/10) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Θέτιδας Βούλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και επιστρέφουν στη δράση αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πέρα από τα ονόματα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Απαιτεί να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να φτάσουμε στη νίκη. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και το αποτέλεσμα του δεν κρίνει κάτι ουσιαστικό αλλά αναμφίβολα έχει τη σημασία του και εμείς από την πλευρά μας έχουμε ως μοναδικό στόχο τη νίκη».

H αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου, ανέφερε τα εξής: «Μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Θέτιδα Βούλας και το ρεπό που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική, ήρθε η στιγμή για το πρώτο ματς εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ματς το οποίο απαιτεί συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια και στο οποίο στόχος μας είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες».