ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με... φόντο το Final-4!

Στις εγχώριες υποχρεώσεις της και συγκεκριμένα, στη «μάχη» του Κυπέλλου επιστρέφει, μετά την ήττα (65-59) από την Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή (23/12) στις 17:30 (YouTube/OSFP TV), οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την προημιτελική φάση του θεσμού, με... φόντο το Final-4. Στον νοκ-άουτ προημιτελικό, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν τη νίκη επί των «πράσινων» στο ΣΕΦ, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Κυπέλλου.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό το ματς, λίγο καιρό μετά από αυτό με την Βαλένθια. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου, που δίνει πρόκριση. Άρα, θα πρέπει να αφήσουμε την ψυχή μας στο παρκέ, παίζοντας με πάθος μπροστά στον κόσμο μας, που θα δώσει επιπλέον ενέργεια».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Το ματς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟ είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν μας και φυσικά, θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε, καθώς την αντιμετωπίσαμε ήδη μια φορά για το πρωτάθλημα. Θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο των προπονητών μας για 40 λεπτά».