ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δρόμο για το 30ό!

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Φοίνικα Σύρου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών συνεχίζονται την Τρίτη (6/4, 20:00 ΕΡΤ 3) με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Volley League.  Ο Ολυμπιακός θέλει την 15η νίκη σε 16 αγώνες και το τρίποντο στο δρόμο για την κατάκτηση του  το 30ού πρωτάθληματος της ιστορίας του. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Φοίνικα Σύρου,  14 από τον τρίτο Παναθηναϊκό και 15 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ανέφερε τα εξής:  «Έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο μας δίνεται η εκαιρία να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο για τον οποίο παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια αυτής της περίεργης σεζόν. Όλο το διάστημα που έχει προηγηθεί, δουλέψαμε σκληρά για να διαμορφώσουμε αυτές τις συνθήκες και πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στη βαθμολογία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ένα ντέρμπι και δεν έχουν σημασία οι συνθήκες και η βαθμολογία. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ακόμα και τώρα και έχουμε μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στο στόχο μας.  Παίξαμε πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα για να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση και αύριο πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».