ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Κόντρα στον Παναθηναϊκό για το προβάδισμα τίτλου!

Με στόχο το 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Παρασκευή (6/5) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 18:00 (OSFP TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Volley League. Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, επιστρέφουν στο Ρέντη και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ώστε να πάρουν ξανά το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, κάνοντας το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Στο προηγούμενο ματς, χάσαμε το δεύτερο… σετ. Η σειρά κρίνεται στα τρία και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη! Προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τόσο στην ψυχολογία και τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάποια τεχνικά κομμάτια, όπως στο σερβίς, στην μπλοκ-άμυνα, αλλά και στις επιθέσεις μας, γιατί αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ξέρουμε. Θεωρώ, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Αρέτα Κονόμη: «Αύριο, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό μας στόχο, αν κερδίσουμε. Η ομάδα δουλεύει ήδη πάνω στα λάθη που έγιναν στον προηγούμενο τελικό. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, για να πάρουμε τη νίκη, καθώς είναι μονόδρομος για εμάς και για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η παρουσία του κόσμου μας στο Ρέντη θα μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου που έχουμε».