ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την τρίτη νίκη!

Στη Λεωφόρο, με στόχο το 3-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Κυριακή (8/5) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 15:00 τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, στον δεύτερο τελικό της Α1, με στόχο το «διπλό». Μετά την ήττα (76-81) στον πρώτο τελικό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να βγάλουν αντίδραση στη Λεωφόρο, να κερδίσουν τις «πράσινες» και να κάνουν το τρίτο, από τα τέσσερα βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Στο αυριανό ματς χρειαζόμαστε σίγουρα καλύτερη άμυνα, ατομικά και ομαδικά. Έχουμε αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν ότι μπορούμε να παίξουμε έτσι. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα, ελπίζω να έχουμε βγάλει τα σωστά συμπεράσματα από την ανάλυση του παιχνιδιού και να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα μας, μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο! Έχουμε δει τα λάθη μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το μόνο που μένει, είναι να πάμε σοβαρές και συγκεντρωμένες μέσα στη Λεωφόρο και να κάνουμε το 3-1! Γνωρίζουμε, ότι η νίκη αύριο μας φέρνει πολύ κοντά στο πρωτάθλημα και το θέλουμε όλες και όλοι στην ομάδα».