ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κρίσιμη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Δευτέρα (14/3), μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στις 20:00 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Ο Θρύλος, που μετρά δύο νίκες στο μίνι-πρωτάθλημα, θέλει κόντρα στους «ασπρόμαυρους» να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να πανηγυρίσει το «τρία στα τρία», ώστε να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14 βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League, έναντι 15 του ΠΑΟΚ και 19 του Παναθηναϊκού, με ένα ματς περισσότερο.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο, θα είναι για εμάς ένας αγώνας ζωτικής σημασίας, γιατί η νίκη θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κυνηγήσουμε το στόχο μας και είμαι σίγουρος, ότι θα το κάνουν».

Ρενέ Τέπαν: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Από εδώ και πέρα, ξεκινά το πραγματικό ελληνικό πρωτάθλημα. Για όλους, όλα είναι ανοιχτά! Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα και είναι αρκετά ισάξιες, υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πρώτων θέσεων. Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, το γνωρίζουμε όλοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Παίζει αρκετά με μπλοκ άμυνα και έχει ικανότητα και στην επίθεση. Τον έχουμε μελετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και τώρα, μένει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, γιατί σε ένα ματς σαν αυτό οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το επιθετικό ξεκίνημα του αγώνα και η ποιότητα του σερβίς μας θα είναι σημαντικά στοιχεία, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ».