ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κερδίζει τον ΠΑΟΚ και... ξεφεύγει!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει το μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο τέλος της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη την Κυριακή (17:00, Novasports7) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο αήττητος και πρωτοπόρος Θρύλος θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί που τρέχει από την έναρξη της σεζόν και παράλληλα να ντουμπλάρει τις νίκες σε βάρος των Θεσσαλονικέων αφού στο ματς του 1ου γύρου στην Πυλαία είχε επικρατήσει με 2-3 σετ παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
 
Κοκκινάκης: «Να έρθει στο Ρέντη ο κόσμος»
Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κρίνει κάτι. Σίγουρα πρόκειται για το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι και οι δυο ομάδες θέλουν να καταλάβουν την πρώτη θέση. Πέρα από αυτό εμείς εννοείται ότι θέλουμε τη νίκη για να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Στην προσπάθειά μας, θα μας βοηθήσει πολύ και ο κόσμος που θέλουμε να έρθει στο Ρέντη και να δώσει βροντερό παρών, για να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλες απαιτήσεις και φυσικά θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη».
 
Κόιστρα: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»
Ο Ολλανδός κεντρικός του Ολυμπιακού, Βίτσε Κόιστρα,αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής: «Δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο οποίος μας ακολουθεί στη βαθμολογία και βρίσκεται κοντά μας στη δεύτερη θέση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει και κάποιους νέους παίκτες αλλά δεν πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη ο τρόπος που θα αγωνιστεί. Για αυτό πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».