ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κερδίζει τον Άρη Νίκαιας, «σφραγίζει» την πρωτιά!

Τον Άρη Νίκαιας εκτός έδρας αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/3) στις 18:00 ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Θρύλος που οδηγεί την κούρσα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος  θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» την πρωτιά και να εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό του Ολυμπιακού Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Πέταρ Μπούμπαλο: «Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν και θέλουμε τη νίκη για την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το έχει αποδείξει στα τελευταία παιχνίδια και κόντρα στον Άρη Νίκαιας θέλουμε τη νίκη και μια ακόμα καλή εμφάνιση».