ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Θετική παρουσία στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας των Ακαδημιών μπάσκετ κοριτσιών του Ολυμπιακού, στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2019, με τη συμμετοχή εννιά ομάδων. Οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες της Μάρθας Αργυρίου, αντιμετώπισαν τις ομάδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Αστέρα Καβάλας, ΠΑΟΚ και Άρη, με τελικό απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα, δίνοντας στην προπονήτρια τους την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει την συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 49-70
Άρης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 39-51
Αστέρας Καβάλας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 51-59
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 32-60

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούσαν οι αθλήτριες: Θεοδώρα Φλόκα, Δέσποινα Παπαγεωργίου, Κρίστα Χαρούνι, Ιωάννα Παπακώστα, Έλλη Κεφάλα, Αρίνα Μολτσάνοβα, Μυρτώ Δραμιτινού, Ναταλία Καραπατάκη, Άννα Σιδερίδου, Αγγελική Κοιτσάνου, Κέλλυ Σκεπαρνιά, Όλγα Κανελλάκου.

Η προπονήτρια του τμήματος, Μάρθα Αργυρίου, δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα κορίτσια μας ήταν σημαντικές. Έπαιξαν αντίπαλες με ομάδες του Βορρά, πέρασαν τρεις ημέρες μαζί και δέθηκαν περισσότερο σαν ομάδα και βελτιώθηκαν πολύ στο ομαδικό παιχνίδι. Συνεχίζουμε την δουλειά μας».