ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Θετική παρουσία στο Πανελλήνιο Κορασίδων

Πολύ καλή παρουσία, είχε το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (17-18/11),  στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων. Ο Ολυμπιακός συμμετείχε με δυο αθλήτριες, τη Σεμέλη Σούμπαση και την Ελπίδα Σεγρεδάκη, οι οποίες αγωνίστηκαν στην κατηγορία των -51 κιλών, στην πρώτη τους παρουσία σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πρώτη στη «μάχη» της διάκρισης, μπήκε η Σεμέλη Σούμπαση, η οποία, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας του συλλόγου, Βίκυς Γραμματικοπούλου, ξεκίνησε νικηφόρα, επικρατώντας με 15-7, της αθλήτριας του Αντίμαχου, Ευαγγελίας Σκρομπόλα. Πολύ δυνατή ήταν και η συνέχεια για την «ερυθρόλευκη» αθλήτρια, η οποία κέρδισε με 19-7, την Ναταλία Τομαζίνου, του Εθνικού. Στον αγώνα για την πρόκριση στην εξάδα της διοργάνωσης, η Σεμέλη Σούμπαση, έχασε 17-13, στα σημεία, από την Ειρήνη Δεληγιάννη, της Δραπετσώνας. Από την πλευρά της η Ελπίδα Σεγρεδάκη, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, έχασε με 9-2 από την αθλήτρια της Αργολίδας, Ασπασίας Κανέλλου, δείχνοντας ότι το μέλλον είναι μπροστά της.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Βίκυ Γραμματικοπούλου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η παρουσία των κοριτσιών, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή. Ήταν οι πιο μικρές στην κατηγορία τους και είχαν πολύ δυνατή παρουσία, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Η απόδοση τους είναι συνεχώς ανοδική, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ καλά πράγματα συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά»