ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Θετική παρουσία ο Χρήστου στα 100μ. ελεύθερο

Θετική ήταν η παρουσία του Απόστολου Χρήστου στα προκριματικά των 100 μέτρων ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής του συλλόγου μας, με επίδοση 48.50, «άγγιξε» την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος, την οποία έχασε για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου, καταλαμβάνοντας την 18η θέση  (ο Βρετανός Γουάιτλ ήταν 16ος με χρόνο 48.44).  Στα πρώτα 50 μέτρα, ο Απόστολος Χρήστου είχε την 6η επίδοση με 23.05, τερματίζοντας 6ος στη σειρά με το 48.50, φτάνοντας πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με 48.39.

Xρήστου: «Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια»

Η δήλωση του Απόστολου Χρήστου: «Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, σαν κούρσα την ένιωσα καλύτερη από το ύπτιο. Υπήρχε λιγότερη πίεση, αλλά κυρίως φάνηκε πως μέρα με τη μέρα εγκλιματίζομαι καλύτερα στους αγώνες, όπως επίσης φάνηκε πως μου στοίχισε ότι ήρθαμε πολύ κοντά στη διεξαγωγή των αγώνων, μόλις πέντε μέρες πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ίσως ο τερματισμός, αν ήταν καλύτερες οι χεριές μου, θα μπορούσα να κολυμπήσω γρηγορότερα και να έχω χρόνο για να προκριθώ. Κρατάω ότι είμαι καλύτερα, βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και κατάλαβα τι έφταιξε και δεν ήμουν τόσο καλός στο ύπτιο.

Έκανα μια καλή προσπάθεια στο ύπτιο, για λίγο δεν βρέθηκα στον τελικό ενώ ήταν στις δυνατότητές μου. Κρατάω επίσης την κούρσα στο ελεύθερο, κολύμπησα πολύ κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ, μόλις 11 κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω κι έτσι συνεχίζω τη διοργάνωση, με στόχο να δω πώς θα είμαι στα 100 μέτρα ύπτιο, στο μεικτό. Από εκεί και πέρα θα βγάλω το τελικό συμπέρασμα για το τι δεν πήγε καλά τις δύο πρώτες ημέρες στο ύπτιο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με την ομάδα, έχουμε καλή χημεία με όλα τα παιδιά, πιστεύω θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια».