Η ώρα του ιστορικού νταμπλ!

Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών βρίσκεται στο 2-0 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό της σειράς. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το 3-0 και να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη (15/5), στις 21:00, στο Παπαστράτειο. Ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει ένα ιστορικό νταμπλ, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα. 
 
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά,  Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Θα μπούμε συγκεντρωμένες και έτοιμες για το παιχνίδι και δεν θα είμαστε καθόλου χαλαρές. Έχουμε ολοκληρώσει του δυο πρώτους με δυο νίκες άνετες στο σκορ ωστόσο παραμένουμε απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο μας και στο πλάνο μας.  Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μια ακόμα φορά και ελπίζουμε τελευταία για φέτος. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει καθώς πάντα μας βοηθάει πάρα πολύ να αγωνιζόμαστε με γεμάτο το Παπαστρατειο και ακόμα περισσότερο σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα».

*Στον αγώνα ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.