ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη τύπου του Final8 στο Βελιγράδι

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/6) η Συνέντευξη Τύπου του Final 8 το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη (3/6) στο Βελιγράδι. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη διαδικασία  ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος και ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος επεσήμανε ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε εδώ γιατί η σεζόν ήταν πραγματικά δύσκολη για τους συλλόγους, αυτή είναι η τέταρτη «φούσκα», δεν είναι εύκολο για κανέναν. Φτάσαμε στον τελικό τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με βάση την εμπειρία μας πρέπει να πω ότι είναι η πρώτη μέρα είναι πραγματικά η πιο σημαντική. Εάν κερδίσουμε, μπορούμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο και νομίζω ότι αύριο μπορούμε να το καταφέρουμε». Με τη σειρά του ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Μουρίκης, υπογράμμισε: «Ετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια όλο το χρόνο. Στον πρώτο μας αγώνα παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος, την Barceloneta. Ελπίζω να έχουμε την καλύτερη τύχη αύριο και το εύχομαι για όλες τις άλλες ομάδες».

Ο προπονητής της Μπαρτσελονέτα Τσους Μάρτιν δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ την πόλη του Βελιγραδίου για τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά, δεν είναι εύκολο να διοργανώσουμε μια εκδήλωση όπως αυτή σήμερα. Στον πιο σημαντικό αγώνα συναντάμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι φιναλίστ στις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στον τελικό, αν και αυτός ο ανταγωνισμός δεν είναι εύκολος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση», ενώ ο πολίστας της Ισπανικής ομάδας Μίλαν Αλέξιτς ανέφερε: «Νομίζω ότι είχαμε μια εξαιρετική σεζόν και το ότι βρισκόμαστε εδώ, είναι το υψηλότερο βραβείο. Πρώτα αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ελπίζω να μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».