ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final Four!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/1), στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, η συνέντευξη Τύπου για το 20ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (18/1) και το Σάββατο (19/1), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης», παρουσία των προπονητών και αθλητών των τεσσάρων ομάδων.  Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσοπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί. Το λέμε πλέον και μόνοι μας. Πράγματι, είμαστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήρθαμε στο Καρπενήσι αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, όπως σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπούμε. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό Κύπελλο στην ιστορία μας». .

Ο Αλέξανδρος Γούνας με τη σειρά του ανέφερε τα εξής: «Μοναδική επιδίωξη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αποτελεί στόχο από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε όλα τα εφόδια για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε μέσα στο νερό».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (18/1) στις 20:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι, που θα αγωνιστεί στις 18:00, είναι το ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι δύο ημιτελικοί της Παρασκευής θα καλυφθούν από την ΕΡΤ Web TV. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (19/1) στις 14:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από την ΕΡΤ2.