ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου!

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κλασιδού στα Χανιά, η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών (8-10/4). Από πλευράς Ολυμπιακού, στη διαδικασία μίλησαν ο προπονητής, Μάρτινς Ζίμπαρτς και η αρχηγός, Εβίνα Σταμάτη, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Θρύλου, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε: «Θα είναι μια γιορτή για το μπάσκετ Γυναικών, που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Θα λάβουν μέρος οι καλύτερες ομάδες και παίκτριες, οπότε ελπίζουμε να γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Για μας το Κύπελλο είναι ένας στόχος από την αρχή της σεζόν και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε, αρχικά, την πρόκριση στον τελικό, στον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό. Σε τέτοια παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο ο αριθμός των κατοχών και οι αποφάσεις στις κατάλληλες στιγμές. Η ομάδα που θα κάνει αυτά τα πράγματα καλύτερα, θα κερδίσει στον ημιτελικό».

Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Αρχικά, να ευχαριστήσω την πόλη των Χανίων, τον Δήμαρχο και όλους όσους συνέφεραν για να διεξαχθεί το Final-4, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εμάς ο στόχος μας, πέρα από το πρωτάθλημα, είναι και το Κύπελλο και ήρθαμε εδώ για να το διεκδικήσουμε. Κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες, είναι ένα θεσμός διαφορετικός από το πρωτάθλημα, μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Για μένα, αυτός που είναι πιο καλά προετοιμασμένος και αυτός που παίζει 40 λεπτά με πείσμα, πάθος και ενέργεια και αυταπάρνηση, αυτός είναι που θα πάρει τον τίτλο. Να γίνουν όμορφα και συναρπαστικά παιχνίδια, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος στα Χανιά, τα παιδιά και με τη σειρά μας οι παίκτριες να διαφημίσουμε το άθλημα που αγαπάμε. Να είμαστε όλοι υγιείς. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, για εμάς είναι ένας ημιτελικός, αλλά με ψυχολογία τελικού».