ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final 4 στη Λευκάδα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Λευκάδας η επίσημη συνέντευξη Τύπου για του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παρών έδωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων  καθώς και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταείδης, ο Β’ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Αριστείδης Γκολέμης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρκακονταείδης ο οποίος καλωσόρισε τις αποστολές των 4 φιναλίστ στο νησί. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους προπονητές και στις αρχηγούς των τεσσάρων ομάδων.

Καπογιάννη: «Υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό»

Από πλευράς Ολυμπιακού στο πάνελ κάθισαν η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, Ανθή Μπαλτά. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε: «Καταρχάς να πω ένα θερμό ευχαριστώ στο Δήμαρχο Λευκάδας για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Να συγχαρώ όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν δίκαια σε αυτό το Final 4. Είναι 4 πολύ καλές ομάδες και φορμαρισμένες για την εποχή. Εμείς εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους. Για αυτό το λόγο έχουμε έρθει εδώ. Θεωρώ ότι τα νοκ άουτ παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και δυσκολία. Θεωρώ τον πρώτο ημιτελικό σαν τελικό. Έτσι τον βλέπουμε όλοι στην ομάδα μας και έχουμε έρθει προετοιμασμένοι εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει, να διεκδικήσουμε και στο τέλος να χαμογελάσουμε για αυτόν τον τίτλο».

Μπαλτά: «Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα γελάσουμε στο τέλος»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανθή Μπαλτά δήλωσε: «Είναι θετικό να διεξάγονται τέτοιες διοργανώσεις στην επαρχία. Ελπίζω και εύχομαι ότι ο κόσμος της Λευκάδας θα αγκαλιάσει το Final 4. Aπο κει και πέρα για την ομάδα μου και για τον πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το Κύπελλο, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν φαβορί και είναι δύσκολα τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί και θέλουμε να παίξουμε δυο τελικούς. Ο πρώτος είναι της Παρασκευής. Ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Από κει και πέρα είναι δύσκολες διοργανώσεις, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ο ικανότερος και πιο τυχερός γιατί σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και αυτό να κερδίσει».