ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η παρουσίαση επέκτασης της χορηγίας με τη WinMasters

Πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη (24/11) στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας,  η παρουσίαση της επέκτασης της χορηγίας με την WinMasters, για τα αγωνιστικά τμήματα, Βόλεϊ Ανδρών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών, μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Νάκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Υδραίος, οι αρχηγοί Γιώργος Πετρέας, Κώστας Μουρίκης, Άλκηστη Αβραμίδου και από την πλευρά της Winmasters, o Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θωμάς Τζόκας. Επίσης το παρών έδωσε αντιπροσωπεία αθλητών των τριών τμημάτων (βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών και γυναικών), τις προσπάθειες των οποίων θα στηρίξει η WinMasters μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

O Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μιχάλης Υδραίος ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Η συνεργασία αυτή της συγκεκριμένης χορηγίας από τη WinMasters, αποτελεί μια σημαντική στήριξη προς το σύνδεσμό μας και σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός, να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες ιδιαίτερα μέσω των πολύ δύσκολων συγκυριών που επικρατούν σήμερα στον αθλητισμό. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο σε αυτή την περίοδο να στηρίζεται κατά τον τρόπο αυτό, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, κ. Δημήτρης Νάκος τόνισε: «Στις δύσκολες αυτές εποχές με τα προβλήματα  που μας έχει προκαλέσει η πανδημία είναι ευχάριστο μια εταιρία να μπορεί να μας βοηθάει και να μας στηρίζει στην εκπλήρωση των στόχων μας».

O Διευθύνων Σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας, δήλωσε από την μεριά του: «Είμαι συγκινημένος  που απευθύνομαι σήμερα σε εσάς εδώ, από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. Σήμερα ανακοινώνουμε τη συνεργασία της WinMasters με τις ομάδες Βόλεϊ Ανδρών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.  Γράφουμε έτσι μια νέα σελίδα στη σχέση μας με τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Χαίρομαι δε ιδιαιτέρως που σας βλέπω σήμερα εδώ, υγιείς και δραστήριους μιας και για μήνες δοκιμάστηκε η αντοχή η δύναμη και η πίστη μας. Ειδικά στον αθλητισμό που η αποχή κοστίζει η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών Γιώργος Πετρέας είπε: «Είναι πάρα πολύ τιμητικό για τις εταιρίες όπως είναι η WinMasters να δείχνει τόσο ηθικά αλλά και έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με αυτή την εταιρία η οποία με την κίνηση της αυτή, αποτελεί ένα παράδειγμα προς όλες τις εταιρίες  για να έρθουν κοντά και να στηρίξουν.  Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας αλλά και ο αθλητισμός».

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών, Κώστας Μουρίκης τόνισε: «Καλωσορίζουμε την επέκταση ουσιαστικά της συνεργασίας με τη WinMasters και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εν μέσω της πανδημίας, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον αθλητισμό γενικά να υπάρχει στήριξη από διάφορες εταιρίες. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το παράδειγμα της WinMasters να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες».

Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών, Άλκηστη Αβραμίδου, δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ, εκ μέρους το Πόλο Γυναικών για την υποστήριξη που δείχνετε σε εμάς και φυσικά θα σας τιμήσουμε, με το πρωτάθλημα και το κύπελλο μέσα στους χώρους των γηπέδων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτούς τους καιρούς τους δύσκολους, που δείχνετε τον δρόμο και σε άλλες εταιρίες να υποστηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο μετά την πανδημία και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό».

 

Video

Η παρουσίαση επέκτασης της χορηγίας με τη WinMasters