ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η κλήρωση του LEN Champions League

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (3/9) στο Σπλιτ, η κλήρωση της φάσης των ομίλων του LEN Champions League, για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έμαθε τους πέντε από τους επτά αντιπάλους της στον όμιλο, στο δρόμο για το Final-8 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Ο Θρύλος κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με Προ Ρέκο, Μπαρτσελονέτα, Ανόβερο, Ραντνίτσκι, Ντιναμό Τιφλίδας και δύο ομάδες από τα προκριματικά!

Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν πρεμιέρα στην διοργάνωση στις 15 Νοεμβρίου, μπροστά στο κοινό τους, στο Παπαστράτειο απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο από την Ιταλία.

Στον άλλο όμιλο της διοργάνωσης βρίσκονται η Νόβι Μπέογκραντ, η Φερεντσβάρος, η Μαρσέιγ, η Γιουγκ, η Σαμπαντέλ, η Σπαντάου και δύο ομάδες από τα προκριματικά.

Αναλυτικά, οι όμιλοι του LEN Champions League:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία) Μπαρτσελονέτα (Ισπανία) Ανόβερο (Γερμανία) Ραντνίτσκι (Σερβία) Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ομάδα από προκριματικό D Ομάδα από προκριματικό B
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία) Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) Μαρσέιγ (Γαλλία) Γιουγκ (Κροατία) Σαμπαντέλ (Ισπανία) Σπαντάου (Γερμανία) Ομάδα από προκριματικό Α Ομάδα από προκριματικό C