ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η έναρξη της ακαδημίας χάντμπολ

Τη  Δευτέρα (2/9) πραγματοποιήθηκε η ετήσια πρώτη συνάντηση της ακαδημίας χάντμπολ του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στην Μαρίνα Ζέας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομών του χάντμπολ του Ολυμπιακού καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας τη νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα των τμημάτων από τον διευθυντή των Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη. Το παρόν έδωσαν και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του χάντμπολ, Χαράλαμπος Προδρομίδης και η έφορος του τμήματος Αναστασία Καλογερά, ενώ στη αρχή της συνάντησης μίλησε και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου.

Ο διευθυντής των Ακαδημιών, Μανώλης Τσιρογιάννης δήλωσε στο olympiacossfp.gr, για την έναρξη της νέας σεζόν, τα εξής: «Μια νέα χρονιά ξεκινάει. Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές μας και τις οικογένειες τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε φέτος να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό, μαθαίνοντας τους τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος μας. Στον Ολυμπιακό έχει σημασία τα παιδιά να είναι πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές και όλοι οι προπονητές μας είναι άρτια καταρτισμένοι. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο προσπαθεί να αναπτύξει και νέα αθλήματα στις ακαδημίες του. Ένα από αυτά είναι και το χάντμπολ που μέσα σε δυο χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά και μετράει ήδη τρία τμήματα. Εύχομαι να ακολουθήσει την πορεία όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού και να  πρωταγωνιστήσει και στις ηλικιακές κατηγορίες».

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών χάντμπολ του Ολυμπιακού, Χαράλαμπος Προδρομίδης, δήλωσε από την πλευρά του στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή τη χρονιά ο Ολυμπιακός μπαίνει πιο δυναμικά στις ακαδημίες του Χάντμπολ, σε σχέση με τα προηγούμενα δυο χρόνια που είχαμε μόνο ένα τμήμα. Φέτος κατεβάζουμε τρία τμήματα, Παίδων, Εφήβων και Νέων. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία, χωρίς τραυματισμούς και υπομονή και δύναμη στους γονείς των παιδιών. Ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με δυο διαδοχικά νταμπλ και  αυτά τα παιδιά θέλουμε να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και να είναι οι συνεχιστές αυτής της ιστορίας».