ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ημερολόγιο 2018: 17/7/2018

Πρωταθλητής και στην Όρθια Σανιδοκωπηλασία (SUP), αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που κατέλαβε την 1η θέση της Γενικής Βαθμολογίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Ο Θρύλος πρόσθεσε στο ενεργητικό του το πρώτο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση μεγάλων κατηγοριών και στην 3η σεζόν κατά την οποία έχει θεσμοθετηθεί και διεξάγεται η πανελλήνια διοργάνωση.  Χάρη στις επιδόσεις των 10 αθλητών του που διέπρεψαν σε όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων σε όλους τους τύπους σκαφών, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό 8 μεταλλίων εκ των οποίων 5 χρυσά και 3 ασημένια.

Η συγκομιδή τροπαίων τη φετινή σεζόν συνεχίστηκε με τον υπ'αριθμόν 23ο τίτλο για το σύλλογό μας!

Την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αποτέλεσαν οι: Νίκος Κάτσιος, Άρης Φετζιάν, Παντελής Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Γρίβας, Νίκος Αντίκας, Δημήτρης Χατζής, Κωνσταντίνος Λαγάκος, Βασίλης Στούμπης, Φραγκίσκη Μοσχάκη, Νικόλ Φρακούλη.

Διακριθέντες αθλητές

Χρυσά Μετάλλια (5)

Άρης Φετζιάν (Κ1)

Φραγκίσκη Μοσχάκη (14.0, 12.6, 14.0, 12.6)

Ασημένια Μετάλλια (3)

Νίκος Κάτσιος-Άρης Φετζιάν (Κ2),

Παντελής Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Λαγάκος, Νίκος Αντίκας, Δημήτρης Χατζής (Κ4)

Νικόλ Φρακούλη (14.0)

Ο Έφορος των Τμημάτων Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την επιτυχία τους.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και την διοίκηση μας που στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει. Ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών που στήριξαν την προσπάθεια μας. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων τον Έφορο κ. Κουριδάκη Νίκο, τον Προπονητή κ. Αγγελάκη Μανώλη καθώς επίσης και τον Φυσιοθεραπευτή κ. Παριωτάκη Παναγιώτη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στους αθλητές μας από τραυματισμούς ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Επίσης και τον κ. Λεμονή Αντώνη, Ιατρό Αγώνων».

Η Επικεφαλής Προπονήτρια του Τμήματος, Βάλια Κορμού Βάλια δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και έδωσαν μάχες μεγάλες στο νερό. Έχουμε άξιους αθλητές που έδειξαν τον δρόμο σε όλους και πιστεύω ότι η επιτυχία αυτή είναι μονόδρομος για το ξεκίνημα τους στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας».

Ο Αρχηγός αποστολής Βασίλης Μοσχάκης είπε τα εξής: «Μπράβο στους αθλητές μας! Είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και εκτιμώ ότι θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένο το όνομα τους στον χώρο του αθλητισμού»