ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εύκολο απόγευμα στην Σαλαμίνα!

Εύκολο απόγευμα στην Σαλαμίνα είχε η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, που διεύρυνε τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος επικράτησε με 33-17 της Σαλαμίνας εκτός έδρας, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier, παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς ωραίο χάντμπολ. Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, έκαμψαν σχετικά άνετα την αντίστασή τους και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Για την επόμενη (11η) αγωνιστική της Handball Premier, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο κλειστό του Ρέντη, την άλλη Κυριακή (12/12). Στο ματς με την Σαλαμίνα, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη είχε πρώτο σκόρερ τον Δομπρή με οκτώ γκολ.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο ημίχρονο της Σαλαμίνας και με ωραίες επιθέσεις, έφτασε στο 17-11 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος συνέχισε την κυριαρχία του, έπαιξε ακόμα καλύτερη άμυνα και δεχόμενος μόλις έξι τέρματα από τους γηπεδούχους, τελείωσε το ματς με +16 (17-33).

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-5, 4-8, 6-11, 9-13, 11-17 (ημίχρονο), 11-20, 13-21, 15-24, 15-27, 17-29, 17-33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Κουκουλάς 5, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 1, Μπούντιτς 3, Τερλέτσκι, Ρούσος 3, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 3, Δομπρής 8, Αραπακόπουλος 3, Μοντόρο 1, Τσορτέκης 2, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο 3

Σαλαμίνα (Χρήστος Χριστοδούλου): Μπακαούκας 1, Κουτσόπουλος 4, Πετράκος 2, Τσαρπαλής, Μόρας, Χιώτης, Καρδάσης, Τρούλος 5, Κιτόπουλος, Τσομπανίδης 2, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκυφτός, Χαραλάμπους 3, Γεωργακόπουλος

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα και ξεκουρασαμε κάποιους παίκτες. Η σκέψη μας είναι στο Γιώργο Παπαβασιλη που είχε ένα διάστρεμμα και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Συγχαρητήρια στους τρεις εφήβους, που αγωνίστηκαν σαν να γνωρίζουν πολύ καλά την τακτική μας. Έχουν μέλλον και δεν είναι οι μόνοι στις ακαδημίες μας. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με την ΑΕΚ. Νιώθουμε καλά. Ξέρουμε, ότι δεν θεωρούμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύουμε πολύ στη βελτίωση και το δέσιμο που, με κόπο των παιδιών, καταφέρνουμε».

Ταξιάρχης Παπαδημητρίου: «Αρχικά να πω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τη σημερινή προσπάθεια. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικών στόχων για τον καθένα. Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους τρεις νεαρούς της ομάδας μας που έδειξαν χαρακτήρα και μαχητικότητα κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».