ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα το Σάββατο στο Ρέντη για τον Θρύλο!

Η ώρα της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή έφτασε! Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο (31/8) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Μπόρατς από τη Βοσνία στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του ΕHF Cup.  Η προετοιμασία  του Θρύλου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να ξεκινήσει ιδανικά και νικηφόρα τη φετινή σεζόν, αποκτώντας το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στη Βοσνία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ζαραβίνας: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου»

Ο κόουτς του Θρύλου Γιώργος Ζαραβίνας με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να κρατηθούμε όσο το δυνατό περισσότερo στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουμε δυνατά παιχνίδια. Η πραγματικότητα λέει πως είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες και σίγουρα δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου ενόψει και του δεύτερου δύσκολου αγώνα που θα γίνει στη Βοσνία και ευελπιστούμε σε ένα καλό ξεκίνημα».

 *Στην αναμέτρηση με την Mπορατς ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.