ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ευρωπαϊκή «μάχη» με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη με 56 πόντους διαφορά (91-35) κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (7/12) στις 17:30 (YouTube/EuroLeague Women), οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την Βίρτους Μπολόνια στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague. Τα κορίτσια του Θρύλου, που προέρχονται από την ήττα (78-69) από την Σκεκσζάρντ στην Ουγγαρία στις 26/10, στο πλαίσιο της 4ης «στροφής», θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα επί των ισχυρών Ιταλίδων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Παίζουμε με μία από τις πιο γρήγορες επιθετικά ομάδες Γυναικών στην Ευρώπη. Κόντρα σε μία ομάδα που επενδύει πολλά, που έχει σπουδαίες προσωπικότητες Εθνικών ομάδων, όπως της Ιταλίας, της Κροατίας, της Λετονίας, της Γαλλίας, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να παίξουμε ενωμένα στην άμυνα, να σταματήσουμε τις σπουδαίους σουτέρ και την Πάρκερ, κάτω από το καλάθι. Στην επίθεση, πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να είμαστε ανιδιοτελείς και να κάνουμε τα σωστά σουτ».

Ευαγγελία Βαμβακά: «Υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας μια πολύ έμπειρη και καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην EuroLeague. Προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτά τα δύσκολα ματς, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια και ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει και αύριο να δείξουμε γιατί αξίζουμε να είμαστε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».