ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επτά Πρωταθλητές μας εύχονται στο osfp.gr

Πρώτη ημέρα στον ... αέρα για το osfp.gr. Μετά από 89 χρόνια ζωής ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π απέκτησε την δική του σελίδα στο internet. Το δικό του "σπίτι" όπου θα "στεγάσει" τους αγώνες, τα όνειρα, τον "ιδρώτα" και φυσικά τα τρόπαια των αθλητών μας. Των Πρωταθλητών μας και των αθλητών των Ακαδημιών μας που θέλουν να γίνουν Πρωταθλητές. Πρώτη ημέρα του osfp.gr και τι καλύτερο να παίρνει ευχές από τους Πρωταθλητές μας. Επτά αθλητές μας, επτά Πρωταθλητές μας με αξιοζήλευτες καριέρες εύχονται στο osfp.gr να είναι καλοτάξιδο... 

Αιμίλιος Παπαθανασίου (Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας): "Εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε μάθει να παλεύουμε, να δουλεύουμε σκληρά και να κερδίζουμε. Το osfp.gr που θα "φιλοξενεί' όλους τους Ολυμπιακούς δεν μπορεί παρά να έχει αυτά τα στοιχεία. Εύχομαι τα καλύτερα στο νέο μας "σπίτι" και είμαι σίγουρος πως κάθε χρόνο ο Ερασιτέχνης θ' ανεβαίνει και ψηλότερα άρα και το site θα έχει τα καλύτερα θέματα. Καλοτάξιδο που λέμε και στη γλώσσα μου". 

Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Ταε Κβο Ντο, Επικεφαλής Τμήματος ΟΣΦΠ): "To Ταε Κβο Ντο σημαίνει Πόδι-Χέρι-Μυαλό. Ο Ολυμπιακός σημαίνει νίκες, τρόπαια. Με τα πόδια, με τα χέρια και πάνω απ' όλα με μυαλό οι αθλητές του Ολυμπιακού πάντα κερδίζουν. Δίνουν μάχες σε όλο τον κόσμο και κερδίζουν. Γι' όλες αυτές τις μάχες, τα τρόπαια και τις μεγάλες στιγμές το osfp.gr θα είναι το μέσο προβολής τους και ο συνδετικός κρίκος με τον κόσμο. Καλή αρχή". 

Σπύρος Γιαννιώτης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης): "Στον αθλητισμό πρέπει να δουλεύεις συνεχώς, να βελτιώνεσαι και να μετράς... πλακάκια. Στον Ολυμπιακό συνηθίζεις να μετράς κούπες αλλά η κάθε κούπα-μετάλλιο που παίρνεις είναι μια μεγάλη ιστορία. Στον Ολυμπιακό έχουμε βρει την συνταγή της επιτυχίας και έτσι και το osfp.gr είναι καταδικασμένο να πετύχει". 

Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Πρωταθλητής Βόλεϊ): "Καλή αρχή. Εύχομαι εμείς οι αθλητές του Ολυμπιακού να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στα γήπεδα για να έχει το site μας τα καλύτερα θέματα". 

Γιώργος Ντόσκας (Πρωταθλητής Πόλο): "Ο Ολυμπιακός είναι ίσως ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο. Έχει δεκάδες τμήματα και ομάδες και πρωταγωνιστεί σ' όλα τα αθλήματα. Το osfp.gr ήταν αναγκαίο καλό. Εύχομαι καλή αρχή και είμαι σίγουρος για την επιτυχία αφού ο Ολυμπιακός ξέρει πάντα να κερδίζει". 

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πόλο, Αρχηγός ΟΣΦΠ): "Θα ήταν ωραίο να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο Γυναικών και να το δούμε πρώτο θέμα στο osfp.gr. Δεν θα ήταν ωραίο δώρο; Το αισθανόμαστε ήδη δικό μας αφού ανήκει στον Ολυμπιακό. Επιτέλους ένα site που μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τον Ερασιτέχνη". 

Στέλλα Χριστοδούλου (Πρωταθλήτρια Βόλεϊ): "Εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στο osfp.gr. Εύχομαι όλη η Ολυμπιακή οικογένεια να είναι περήφανη γι' αυτό. Ο Ολυμπιακός βαδίζει στο σωστό δρόμο σ' όλα τα επίπεδα και αυτό το site θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο. Εύχομαι να βλέπουμε καλές φωτογραφίες την ομάδα μας.. Χα χα".