ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Επιστροφή στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ελευθερία Mοσχάτου

Μερικές ημέρες μετά το παιχνίδι με την Valencia για την 5η αγωνιστική του Eurocup, o Ολυμπιακός στρέφει και πάλι την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Θρύλος φιλοξενεί το Σάββατο (30/11, 13:00) την Ελευθερία Μοσχάτου στο βοηθητικό του ΣΕΦ (Αίθουσα 5) για την 7η "στροφή" της Α1 Γυναικών.

Οι "ερυθρόλευκες" παραμένουν αήττητες για 120 αγώνες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (103 σερί νίκες στο πρωτάθλημα), συνεχίζοντας να γράφουν ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ και θέλουν απέναντι στην ομάδα από το Μοσχάτο, να διευρύνουν το ρεκόρ τους.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί ποια από τις παραπάνω δεν θα συμπεριληφθεί στην 12αδα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση με την Ελευθερία: «Ένα ακόμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα για μας. Η Ελευθερία βέβαια είναι μια από τις δυνατές ομάδες της Α1 Γυναικών. Προερχόμαστε από την ήττα στο Eurocup και έχουν περάσει λίγες μέρες από την Valencia. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα της Τετάρτης και να πάμε παρακάτω. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και προσωπικά θέλω να δω αντίδραση από τις αθλήτριες μου και να είμαστε προσεκτικοί με την Ελευθερία. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, όμως εξ αρχής έχουμε θέσει ως πρώτο στόχο τα κεκτημένα μας στην Ελλάδα και το αήττητο μας. Θέλω να παίξουμε καλά το Σάββατο και από την επόμενη μέρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι στην Ουγγαρία».