ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επικίνδυνη έξοδος στο Βραχάτι!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο ύστερα από το νικηφόρο πέρασμα από τη Λαμία με 3-0 στην αυλαία των υποχρεώσεών του για το νέο έτος.  Το Σάββατο (10/01) ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου και το μενού περιλαμβάνει το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό. Η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό στην οποία στόχος δεν είναι άλλος από την 12η νίκη. Ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» στη Βόχα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού στο Ρέντη στο παιχνίδι από το οποίο ξεκίνησε η νικηφόρα και αήττητη πορεία που τους έφερε στο φινάλε του πρώτου γύρου, μόνους πρώτους στην κορυφή και πρωταθλητές χειμώνα. Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (09/01). Το πρόγραμμα περιλάμβανε ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο και στη συνέχει προπόνηση η οποία κύλησε χωρίς απρόοπτα. Το Σάββατο το πρωί στις 11:30 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό το Βραχάτι Κορινθίας.

Καζάζης: «Στην πορεία που έχουμε χαράξει» 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό: «Θεωρώ ότι είναι μια επικίνδυνη έξοδος. Η ομάδα του Βραχατίου διαθέτει πάρα πολύ καλό σύνολο και είναι από τις ομάδες που διεκδικεί την είσοδο της στην τετράδα. Επίσης τα τελευταία αποτελέσματα του Παμβοχαϊκού, δείχνουν ότι είναι σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι που όμως από την άλλη εμείς πάμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει στο ελληνικό πρωτάθλημα» 

Στεφάνου: «Νίκη και μόνο νίκη» 

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου δήλωσε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βραχατίου: «Ξέρουμε ότι θα είναι η ομάδα λίγο διαφορετική σε σχέση με του πρώτου γύρου αφού κάποιοι αθλητές έφυγαν και κάποιος καινούργιος θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά αύριο. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι μιας και γνωρίζουμε ότι ο Παμβοχαικός μέσα στο γήπεδό του είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Από κει και πέρα ο στόχος της ομάδας μας είναι ένας και συγκεκριμένος. Η νίκη και μόνο αυτή. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο».  

Προύσαλης: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» 

Ο πασαδόρος του Θρύλου Κώστας Προύσαλης τόνισε τα εξής: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παμβοχαϊκός δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι έχει βρει την ταυτότητα του σαν ομάδα και αυτό τον βοηθάει να ανέβει και βαθμολογικά. Από την μεριά μας είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στην έδρα του Παμβοχαϊκού που είναι η νίκη. Δεν συζητάμε κάτι άλλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής να κάνουμε έτσι ώστε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα».   

Σωτηρίου: «Με τη βοήθεια του κόσμου» 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου επεσήμανε από την πλευρά του:  «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά σε αυτή την έδρα. Ο Παμβοχαϊκός είναι καλή ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι παίζει καλύτερα. Όμως εμείς κοιτάμε το δικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το καθαρό διπλό! Με τη βοήθεια του κόσμου που κάθε χρονιά στην Κόρινθο μας ενισχύει δυναμικά, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί»