ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επέστρεψε από Βουδαπέστη, συνέχεια με τον Εθνικό!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) επέστρεψε από τη Βουδαπέστη η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών, έχοντας ολοκληρώσει την κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις και να παίξουν τέσσερα δυνατά φιλικά με την Ουγγρική ομάδα, με τον Χάρη Παυλίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται.  Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή της Έλενας Ξενάκη, η οποία ξεπέρασε τον τραυματισμό της και αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα συνολικά φιλικά που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο «Άλφερντ Χάγιος». Πλέον η προσοχή των Πρωταθλητριών Ευρώπης στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/11) με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το KOE  TV, το κανάλι της ομοσπονδίας στο Youtube.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χάρης Παυλίδης: «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, κάναμε τέσσερα φιλικά με την Ουίπεστ, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Κάναμε και κάποιες κοινές προπονήσεις τα πρωινά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα γενικά, αλλά και από τις αθλήτριες για την προσπάθεια που έκαναν. Υπάρχει κούραση από τις προπονήσεις, αλλά και από τις μετακινήσεις και αύριο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό. Νομίζω, ότι θα είμαστε έτοιμοι. Τα παιχνίδια που δώσαμε εκεί μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό, θα είμαστε έτοιμοι. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα κερδίσουμε. Το ανησυχητικό είναι κάποιος τραυματισμός, βάσει της κούρασης που υπάρχει, δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, κάποια κορίτσια είχαν μικροπροβληματάκια πριν πάμε στην Ουγγαρία. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, να παίξουν όλες οι αθλήτριες αύριο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, ενόψει της Ευρώπης που είναι σε δύο εβδομάδες από τώρα».

Έλενα Ξενάκη: «Η προετοιμασία κύλησε πολύ ομαλά. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση με μια αρκετά δυνατή ομάδα στην Ευρώπη και μείναμε πολύ ευχαριστημένες από αυτή. Τώρα έρχεται το παιχνίδι με τον Εθνικό όπου θέλουμε να το κοιτάξουμε όπως του αξίζει. Είναι σημαντικό να μπούμε από την αρχή δυνατά και όπως παίξαμε στο φιλικά στην Ουγγαρία.  Από τη στιγμή που παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο,  δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε. Τέλος είμαι πολύ χαρούμενη που εντάχθηκα και εγώ, μετά από δυο εβδομάδες που ήμουν εκτός, και ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα στη συνέχεια».