ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εξαιρετικός ο απολογισμός του τμήματος Καγιάκ

Εξαιρετικά άρχισε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα του Καγιάκ & sup του συλλόγου μας στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης - Βάρκιζας. Με 35 αθλητές/ τριες, οι «ερυθρόλευκοι» διακρίθηκαν στον Μαραθώνιο αγώνα των 2, 3 και 5 Ναυτικών Μιλίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσά : Κ1 Προαγωνιστική Κοριτσιών, Φωτεινού Ελένη.

Ασημένια : Κ1 Προαγωνιστική αγοριών

Γιαννούλης Γιάννης

Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων

Γιαννούλη Παναγιώτα

Κ2 Παίδων Αρχαρίων

Σπάχης Μιχάηλ - Σταματέας Βασίλης

Κ2 Παμπαίδων Καραπαναγιωτίδης Άκης -Δημητρακοπουλος Θανάσης.

Χάλκινα : Κ1 Προαγωνιστική Κοριτσιών  Παπαϊωάννου Νεφέλη              

Κ2 Νεανίδων: Λαγάκου Ναταλία - Βιώνη Ιωάννα, Κ1 Παίδων: Γρίβας Παναγιώτης

Η προπονήτρια του τμήματος Βάλια Κόρμου δήλωσε: «Είναι ο πρώτος αγώνας για την φετινή αγωνιστική περίοδο και μπήκαμε με το δεξί. Οι αθλητές μου είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φάνηκε από τον σημερινό  Μαραθώνιο, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων από 8 αθλητές μας  εάν οι εξετάσεις των ξένων γλωσσών δεν συνέπιπταν με τους αγώνες ».

Η αρχηγός αποστολής Χρυσούλα Φαράκου τόνισε: «Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για το 2018 είμαστε η μεγαλύτερη αποστολή από τα συμμετέχοντα σωματεία, Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στον Μαραθώνιο». Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Ομιλό Βάρης Βάρκιζας για την άριστη διεξαγωγή και φιλοξενία που είχαν οι αθλητές / τριες μας.

Ο Έφορος του Τμήματος κος Τάσος Βουγίδης δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στην προπονήτρια του τμήματος μας. Εύχομαι  να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πολύ το Κο Σπύρο Ζωτο για την ευγενική του προσφορά να μας διαθέσει σκάφη SUP ώστε να, συμμετάσχει η ομάδα μας.  Η νίκες μας είναι αφιερωμένες στον Ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη.