ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εξαιρετική παρουσία και «καρέ» προκρίσεων στους τελικούς!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στην Ελευθερούπολη της Καβάλας, αφού συνοδεύτηκε από 4 προκρίσεις στην τελική φάση της κατηγορίας Elite. Mετά από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων από τους «ερυθρόλευκους» αθλητές ο πρωταθλητής Ολυμπιακός εξασφάλισε τέσσερις ακόμα συμμετοχές στην τελική φάση που θα κρίνει τον φετινό τίτλο. Έτσι στην προσπάθεια για διατήρηση των σκήπτρων για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Ελληνική Πυγμαχία, θα λάβουν μέρος και οι  Αράς Βεϊσι, Εστεμπάν Στίβεν, Φώτης Τζώτζος και Γιώργος Καραλής.

Αναλυτικά ο απολογισμός των αθλητών του Ολυμπιακού:

*Το Σάββατο στον πρώτο αγώνα ο Ηλίας Μπαλάφας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ερρίκο Τσώχο του ΑΣ Κρόνου στην κατηγορία των 69kg.

*Για την ίδια κατηγορία την ίδια μέρα, ο  Στίβεν Εστεμπάν νίκησε (5-0) τον Ισίδωρο Ασπιώτη του Αίαντα Χολαργού και την Κυριακή στο δεύτερο αγώνα, επικράτησε με διακοπή στο 2ο Γύρο του Παρασκευά Ρηγάκη της Παναχαϊκής.

Αράς Βεϊσι, κέρδισε με διακοπή στον 1ο Γύρο τον Αλέξανδρο Μικάλεφ του ΠΑΟ Κέρκυρας στην κατηγορία των 69kg.

*O Φώτης Τζώτζος στην κατηγορία των 75kg, ήταν ο νικητής με διακοπή στο 2ο Γύρο στον αγώνα με τον Ελευθέριο Γιορδάμη του ΑΣ Οδυσσέα, εξασφαλίζοντας την παρουσία του για μια ακόμη χρονιά στους τελικούς.

*Στην τελική φάση του πρωταθλήματος θα μετέχει και ο Γιώργος Καραλής στην κατηγορία των 81kg αφού προκρίθηκε άνευ αγώνα.

*Ο 6ος «ερυθρόλευκος» αθλητής του Ολυμπιακού, Ευστάθιος Ευσταθιάδης που ακολούθησε την αποστολή στην Καβάλα, δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος τραυματισμός.

Οι τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και ο απολογισμός των τεσσάρων προκρίσεων καθιστούν απόλυτα επιτυχημένη την ερυθρόλευκη παρουσία στους αγώνες του πρωταθλήματος και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αποτελούμενο από τον επικεφαλής του τμήματος Λευτέρη Λειβάδη και τον Πέτρο Γεωργοβρετάκο.

Λειβάδης: «Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό για το πρωτάθλημα»

Ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό για το πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι 4 ακόμα αθλητές θα μετέχουν στην πρώτη ομάδα στην Α’ κατηγορία. Η παρουσία τους είναι σημαντική επίσης και στο κομμάτι της ψυχολογίας αφού είμαστε μια οικογένεια και μαζί σε όλα. Οι 4 αθλητές θα μπουν στην ομάδα που θα αποτελέσει τον κορμό για τους τελικούς του πρωταθλήματος».