ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εντός έδρας με Πυλαία στο Κλειστό του «Πλάτωνα»

Την ΑΕΣΧ Πυλαίας φιλοξενεί το Σάββατο (9/11) στις 18:00 η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού με στόχο να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων» και οι νταμπλούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν την απουσία του Αρτούρ Καρβάρτσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αντίθετα επανέρχονται οι Πέτρος Κανδύλας και Άγγελος Τσίλης που απουσίαζαν από το προηγούμενο ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Έδεσσα, ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει του αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη».

*Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Πυλαίας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.