ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εντός έδρας με Δράμα

Την ομάδα της Δράμας, φιλοξενεί την Κυριακή στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή». Οι Πειραιώτες  που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Ντεμπούτο στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς Τζούρο Μούγιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Δημήτρας Τζηράς: «Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα. Όπως και στο παιχνίδι με Φοίβο κοιτάμε και αυτό το ματς πολύ σοβαρά, στόχος μας είναι μια πολύ καλή εμφάνιση και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Εφόσον μας το επιτρέψει η διαφορά του σκορ θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και κάποια πράγματα ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο».